Experimentați mai mult
decât o cazare obișnuită!

 • Experiența servirii
  mesei în cameră
 • Escapadă thailandeză
  de weekend
 • Escapadă de weekend
  pentru pasionații de Golf
 • Escapadă de weekend
  pentru pasionații de zbor
 • Tur pe jos
  al orașului Cluj
 • Escapadă
  surpriză

Experiența servirii mesei în cameră

O masă rafinată cu 3 feluri de mâncare poate fi livrată printr-o simplă solicitare...

Bucurați-vă de o noapte de cazare uimitoare cu o terasă privată cu jacuzzi pe acoperiș. Adăugați la aceasta o experiență romantică cu luarea mesei în cameră / în aer liber și nu veți uita cu siguranță noaptea petrecută la noi.

Odată ce ați rezervat unul dintre apartamentele noastre, vă vom trimite opțiunile culinare din care să alegeți. În timp ce vă relaxați pe terasa de pe acoperiș, în jacuzzi, un bucătar vă va pregăti mâncarea preferată. Odată ce comanda este pregătită, un chelner va veni la apartamentul dvs. și va așeza masa. Cu serviciul nostru de luat masa în cameră, fiecare fel de mâncare este însoțit de un pahar de vin selectat cu grijă. Ne vom ocupa chiar noi de întreg procesul cu atenție, de la început până la sfârșit. Așadar, vă puteți bucura de experiența culinară fără cel mai mic efort.

* preț începând de la 400 de euro

Descoperiți pachetul Masă în cameră (aici mi-ar plăcea fiecare linie sa aibă un icon reprezentativ, ca și la apartamente la AMENITIES)

– cazare minimum 1 noapte
– terasă cu jacuzzi pe acoperiș
– masă rafinată cu 3 feluri (vin inclus)
– serviciu de luat masa în cameră

* dacă vremea permite, cina poate avea loc pe terasa noastră de pe acoperiș, cu vedere panoramică având orașul la picioarele dumneavoastră

Escapadă thailandeză de weekend

Retrageți-vă într-o escapadă liniștită de weekend.

Aveți grijă de dumneavoastră. și de starea dumneavoastră de bine, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont și pe care trebuie să le realizați. Din când în când, să vă răsfățați cu un weekend de relaxare este exact ceea ce aveți nevoie. Și de ce nu, făcând acest lucru puteți și să:

 • experimentați o oră și jumătate de meditație și yoga care creează o conexiune între minte și corp, un loc în care vă puteți reconecta cu sinele dumneavoastră.
 • vă răsfățați atât pe dumneavoastră, cât și persoana iubită cu un masaj thailandez de cuplu, autentic, de 90 de minute menit să vă stimuleze simțurile și să vă ofere un sentiment profund de relaxare.
 • încheiați ziua relaxându-vă pe terasa cu jacuzzi de pe acoperiș, în timp ce panorama orașului vă încântă ochii.

* preț începând de la 800 de euro

Descoperiți pachetul Escapadă thailandeză de weekend  
– minimum 2 nopți de cazare
– terasă cu jacuzzi pe acoperiș
– 1,5 ore meditație și curs de yoga
– Masaj thailandez autentic de 90 minute

Escapadă de weekend pentru pasionații de Golf

Sunteți pasionat de golf?

Fie că intenționați o escapadă de cuplu sau o călătorie în familie, faceți-o să fie de neuitat pentru dumneavoastră și pentru cei dragi.

Imaginați-vă brusc conducând pe un drum întunecat, în mijlocul pădurii și ajungând într-o pajiște secretă… Aici, veți găsi SunGarden Golf & SPA Resort – un paradis pierdut. Găurile de pe terenul de golf sunt diverse ca stil și așezare. Iar la sfârșitul zilei, tot ce vă rămâne de făcut este să vă relaxați pe terasa intimă de pe acoperiș, urmărind apusul soarelui pictând orașul în nuanțe de roșu din propriul jacuzzi privat.

* preț începând de la 800 de euro

Descoperiți pachetul Escapadă de weekend pentru pasionații de Golf
– minimum 2 nopți de cazare
– terasă cu jacuzzi pe acoperiș
– transfer auto la Sungarden Golf & Spa Resort
– o rundă de golf (9 găuri, 33 de runde în total și 2200 de metri teren de golf)

Escapadă de weekend pentru pasionații de zbor

Vedeți Clujul dintr-o altă perspectivă

Aceasta este o ocazie perfectă pentru iubitorii de adrenalină, dar și pentru cupluri sau familii care doresc să trăiască o aventură unică. Alegeți una dintre următoarele: zbor cu planorul sau balonul cu aer cald. Iar împreună cu partenerii noștri, vom organiza pentru dumneavoastră o minunată panoramă asupra Clujului.

Deși relativ necunoscut publicului larg, planorismul este cel mai vechi sport aeronautic și se bucură de o lungă tradiție în România. Dacă doriți să alegeți ceva mai liniștit și mai relaxant, vă recomandăm în schimb balonul cu aer cald. Înălțându-se între 60 și 300 de metri, baloanele pot zbura puțin peste vârfurile copacilor sau chiar la peste zece mii de metri. Zboară cu viteza vântului, iar într-un balon pot încăpea 4 pasageri și pilotul.

* preț începând de la 1000 de euro

Descoperiți pachetul escapadă de weekend pentru pasionații de zbor
– minimum 2 nopți de cazare
– terasă cu jacuzzi pe acoperiș
– transfer auto pentru activități
– planorism peste oraș sau o experiență cu balonul cu aer cald

Tur pe jos al orașului Cluj

Explorează fiecare colț al orașului ..

Vă interesează istoria și arhitectura? Pentru un sejur de minimum 2 nopți la Executive Apartments, vă puteți răsfăța pe o terasă privată cu jacuzzi pe acoperiș, cu vedere panoramică asupra orașului noaptea și cu un tur pe jos al orașului în timpul zilei.

Bucurați-vă de experiența turistică la un nivel complet nou și descoperiți cele mai frumoase locuri din Cluj, împreună cu un ghid local expert, care poate vorbi mai multe limbi străine. În funcție de timpul pe care îl aveți la dispoziție, putem organiza un tur scurt al orașului, de jumătate de zi sau chiar de o zi întreaga cu ghid. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru dumneavoastră de a afla cele mai uimitoare povești despre cultura și moștenirea orașului nostru impresionant.

* preț începând de la 600 de euro

Descoperiți pachetul Tur al orașului Cluj

– minimum 2 nopți de cazare
– terasă cu jacuzzi pe acoperiș
– transfer auto la centrul orașului
– tur de mers pe jos de jumătate de zi sau o zi întreagă

* putem organiza și excursii de o zi în împrejurimile Clujului: Salina Turda, Castelul Banffy sau chiar Cheile Turzii etc.

Escapadă surpriză

Aveți un motiv de sărbătoare?

Nu vă mulțumiți doar cu o simplă noapte de cazare, ci faceți din această ocazie o escapadă surpriză pentru persoana iubită! Bucurați-vă de șederea dumneavoastră într-un apartament cu design unic, care vine la pachet cu o terasă privată cu jacuzzi pe acoperiș și vedere panoramică asupra orașului Cluj-Napoca. Adăugați la toate acestea, o petrecere surpriză pentru cineva special.

Poate fi o zi de naștere sau o aniversare, o etapă importantă cu echipa de la locul de muncă sau doar o escapadă excelentă departe de toate grijile. Putem organiza o cina romantică la lumina lumânărilor, o surpriză dulce care să o însoțească, ne vom asigura că șampania este rece și cu bule și chiar putem aduce flori și baloane, dacă doriți, pentru a crea o experiență memorabilă pentru dumneavoastră și cei dragi dumneavoastră.

* preț începând de la 500 de euro

Descoperiți pachetul Escapadă surpriză

– cazare minimum 1 noapte
– terasă cu jacuzzi pe acoperiș
– cină la lumina lumânării
– tort și șampanie

* Vă rugăm să rețineți că terasa de pe acoperiș poate găzdui maximum 4 persoane simultan